Vi njuter i Grekland

Tänkte ger er en update vad som händer här borta i Grekland. Min mamma var här förra veckan och hälsade på mig, vilket var sååå mysigt! Vi i såg att vi aldrig gjort en mor och dotter resa ihop- men nu fick vi mersmak!

Idag ska jag och Malin käka middag tillsammans på någon härlig restaurang i närheten, alltid mysigt att äta något extra gott!

Våra luncher äts på en restaurang nedanför vårt hotell med en helt magisk vy- lyx!

Malin och jag jobbar mest på kvällarna när vi väl jobbar, vilket blir att man kan njuta för fullt av dagarna här i solen!

Jag fokuserar mycket på min träning, jag måste börja ta hand om min kropp, vet att jag sa det vid nyår haha! Men nu är det dags att verkligen stärka upp kroppen om jag ska orka jobba som frilansande hår och makeupartist i framtiden. Jag känner ju hur pigg och så mycket starkare man blir! Jag varierar mellan powerwalks i bergen, yoga och styrketräning- så skönt!

Måste verkligen passa på att tipsa om denna fantastiska sport bh från Röhnisch!! Den sitter som en smäck och jag tycker den är ursnygg <3 Lägger en länk till er som vill kika närmare på den (klick)

När mamma var här promenerade vi uppe i berget som ligger bredvid hotellet. Det är en superhärlig runda med mycket backar och som stundvis kräver lite enklare klättring. Kolla bara vyn!

Bredvid hotellet finns också ett större hotell med supergod mat, så två kvällar gick jag och mamma dit och åt gott. Så mysigt att hon kom hit <3

Men annars blir det mycket solande vid poolen eller havet 😉

Nu ska jag fixa i ordning mig inför kvällens middag <3 puss och kram så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!