Malin Falk Gramer- Love Island

För er som inte vet så befinner jag mig på Korfu i Grekland tillsammans med programledaren Malin Falk Gramer. Vi har ju hunnit göra 6 eller 7 säsonger av Paradise Hotel ihop genom åren, men i år så är Malin programledare för Love Island Sverige- hur kul!! Jag kommer vara här nere med henne ända fram till 7 oktober. För er som vill ha dagliga uppdateringar vad vi gör så tycker jag att ni bör adda oss på instagram, där vi uppdaterar på instastories. Malins insta hittar ni HÄR och min har ni HÄR.

Detta är Malins hår och makeup för kvällens program <3 Malin har ju numera kortare hår- vilket jag tycker är såå snyggt på henne. Men ibland vill man dra till med lite extra längd, vilket jag gjorde till kvällens program. Jag använde världens bästa löshårstoffs i åkta hår från Rapunzel. Fatta vad smidigt, det gick så snabbt, och vips så hade Malin ett 60 cm långt svall. Tofsen finns i många olika nyanser och även i olika längder för den som önskar. Här hittar ni den (klick).

För er som missat säsongen och vill kolla så kan ni klicka in på länken som kommer här (klick)

 

Här kommer sminkprodukterna jag använde ikväll:

Foundation: YLS All Hours (klick) En ny favorit bland foundation! Håller sig fin i mååånga timmar, så ett tips till dig som letar ny foundation!

Concealer: YSL All Hours Concealer. YEEES, alltså- sååå bra och så fin! Supertunn, men täcker jättefint! Tycker den blir väldigt fin under ögonen (klick) Det har blivit en concealer som jag själv gärna går och norpar på i jobbväskan.. Som jag annars aldrig brukar röra!

Bronzer: Isadora Face Sculptor Nude (klick)

Highlighter: RMS (klick)

Rouge: RMS Pressed Blush Lost Angel

 

Lösögonfransar: Duff Lashes, Twiggy (klick) Såå fina!

Eyeliner: Pixi Lash Line Inc Eyeliner (klick)

Ögonakuggor: MAC Art Library palett- Flame-Boyant, Dada Issues, La Vida Mocha, Dali Wood, Embark- Så fina nyanser och pigment i den paletten. Spana in på länken (klick). Som en uppljusande skugga i innervrån använde jag en från Isadora, Perfect Eyes i färgen som heter Champagne (klick)

Glitter: Glossier Play, Bijoux Bijoux (klick) Jag har nämt det flera gånger här på bloggen, men gör det igen. Wow vad jag älskar dessa glitter!

Lipliner: Nabla, Touch Me (klick) Jag har använt Nablas lipliners länge nu, och tycker dom är fantastiska i både formula och nyanser- och sååå prisvärda!

Lipgloss: Isadora, Glossy Lip Treat- Praline (klick)

Brynprodukten jag använt är från Isadora, och är samma jag använde på Malin på hennes bröllop. Den heter Brow Marker och är som en liten kam. Använde du den rätt så kan du få till jättefina målade strån. Jag tycker den sitter väldigt bra, och speciellt super för någon som inte har så mycket hår, där vissa brynprodukter lätt kan försvinna här är den (klick) Jag använde Medium Brown på Malin.

I morgon är vi lediga, så vi kanske skall åka iväg till någon härlig strand här på ön- har ni några tips, så blir jag mer än glad!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Så himla snyggt??

    Christina 2019-09-10 21:52:02
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!