Amerika under en kväll

Igår gick vi till en supermysig amerikansk restaurang i närheten av vårt hotell. Alla var sugna på att äta något helt annorlunda från det portugisiska köket, och beställde var sin hamburgertallrik med massor av härliga tillbehör haha!

Vi hittade en supermysig amerikansk restaurang som heter American Dinner II inredd i retrostil- så fint! Det låg bara en liten kort promenad från hotellet. Det kändes som man steg in på en restaurang i USA under Elvis tid, så härligt!

Här ovan ser ni mig med mamma och pappa <3

På kvällarna har det blivit något kyligare då det börjat blåsa. Så jag är väldigt glad att jag packade med mig min jeansjacka som jag från början inte tänkt ta med haha. Man kan tro att jeans jackan och kjolen hör ihop men dom kommer faktiskt ifrån två olika märken.

Jag kommer lista min outfit längst ner i i lägger för er som vill veta vart allt kommer ifrån.

Jag tvingade även upp Ruben för att posa framför kameran <3 orkar inte hur fin han är!

Vi är ju här med mina föräldrar, Rubens föräldrar och hans syster med sin sambo. Hans syster Rebecca och Leon åkte på en liten tur till Lissabon mellan igår och idag. Men både jag och Ruben kände att vi haft det så hektiskt det senaste och kände tyvärr inte för att resa dit. Men någon gång i livet får vi se till att åka dit.

Här nedan ser ni Rubens fantastiska föräldrar, Cia och Mauro.

Jag älskar att ha mina svarta Ray-Ban glasögon.. det är lustigt, men dom passar nästan till varenda outfit man har! Kan verkligen rekommendera ett par glasögon som dessa om man gillar den runda formen. Dom passar att styla till både söta outfits som till lite coolare!

Här nedan har ni en bild när jag sitter i en av sofforna på restaurangen! Hur fin inredning?!

Kvällen avslutades såklart med en milkshake med Oreokakor- yum!!!

Styling:

Kjol: Ivy Revel (klick), Kortärmad skjorta: Winston & Elle, Jeansjacka: Chiquelle (klick), Skor: K. Cobler (klick) & Glasögon: Ray-Ban (klick)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!