Dagens inspelning och kommande vecka

I veckan har jag bland annat varit i Polen på jobb. Tänk vad man flyger och far 😉 Jag kom hem i torsdags kväll, och igår var jag på Chiquelle.

Just nu sitter jag på tåget ner till Gbg för att göra en jobbvecka där. Den börjar faktiskt redan i morgon trots att det är söndag- det är alltid lite segare att åka iväg en helg när det är massa härligt som styrs upp hemma 🙁

Morgondagens jobb är för MQ och jag kommer jobba med dom under tre dagar. På måndag åker vi till Falkenberg för att plåta en kampanj- kul ju!

Eftersom jag kommer vara borta hela veckan så fick jag och Ruben spela in en tutorial till Isadora idag. Just denna tutorial har deadline nästa fredag så det var bara att ösa på trots att vi var sugna på att bara få vara lediga- eftersom detta var vår enda dag tillsammans innan jag åker iväg igen. Men vi fick ju ändå tillbringa dagen tillsammans vilket var mysigt. Ruben filmar och klipper ihop de sekvenser jag vill ha med. Skulle aldrig klara det utan honom <3

Kollektionen som Isadora släpper inom kort är sååå fin- ni måste verkligen spana in den. Ska försöka påminna er när den väl finns i butik. Ni lär säkert se denna tutorial på Isadoras sociala kanaler 😉

Jobbmässigt för övrigt så kommer veckan att avslutas med två dagars jobb för Gina Tricot. Men på lördag bär det av till Skåne med gamla tjejgänget för att ha en mysig tjejhelg innan det bär av mot Stockholm igen <3

Jag måste erkänna att jag får lite panik att åka bort så mkt. Jag älskar verkligen att vara hemma, så blir nästan lite gråtfärdig varje gång jag ska åka iväg- jag har blivit så känslig! Är det någon mer som känner som jag? Förr tyckte jag det var så härligt att åka iväg- men nu blir det bara en stress. Känns aldrig som man hinner landa hemma och komma in i rutiner.

Utöver inspelningen idag gjorde jag lite olika frisyrer på mig själv för kommande nummer av Metro Mode Magasinet- så fokus var beachlockar- och resten får ni läsa om när det kommer ut. Men här är en av alla bilder 😉 Shit vad produktiva vi var idag haha! Kommer antagligen sova som en stock sen i kväll. Kommer dock inte fram till mamma och pappa förrän 23 tiden eller något.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Så snyggt med färgningen under ögonen som tar upp färgen på örhängena?

    Christina 2019-04-28 15:15:01
    Svara
  • Åh längtar tills du är hemma igen hjärtat <3

    Ruben 2019-04-27 20:46:47
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!