Tips på torrschampo

Det här torrschampot från Budgie har stått ett bra tag och väntat på att jag ska testa det. Jag är lite si sådär för att testa nya torrschampon till mig själv eftersom min hårbotten lätt reagerar.

Men tillslut kände jag att jag måste pröva- och nu är jag verkligen såld. Dels tycker jag att det har en sådan häftig konsistens för att vara torrschampo, istället för ett vanligt spray så har den en lyxig mousse-formula som löses upp vid applicering i håret. Först blir håret lite fuktigt och man får lite lätt panik, men bara efter någon min är det helt torkat igen och när jag haft oljig hårbotten så försvinner det direkt.

Jag har en ganska mörk hårbotten nu, och jag gillar att det inte får en grå känsla. Om ni testat många torrschampon så kan vissa lämna efter sig rester som gör att håret känns glåmigt. Jag gillar också att den inte ger för mkt textur- utan fokuserar mest på att få håret fräscht igen.

Ytterligare ett plus får den tack vare sin fräscha doft av mild persika! För er som vill läsa mer om den så finns det mer info här (klick).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!