Min makeup inför Swedish Beauty Awards

Igår hade jag äran att vara bjuden till Swedish Beauty Awards. Det är ju alltid så lyxigt att få komma till stora tillställningar där alla delar samma intresse! Här var min look jag gjorde på mig själv till galan.

Dresscoden var smoking, så för min del blev det en svart lång byxdress och glimmrande örhängen från Lily and Rose (klick).

Jag brukar sällan använda lösögonfransar, och det beror egentligen på att jag är rätt dålig på att sätta dit dom snyggt på mig själv. Men innan jag skulle iväg igår kände jag att det var dags att dra fram ett par lösögonfransar ur lådan. Till min förvåning gick det så mkt snabbare och enklare, så måste medge att dessa från Swedlashes gjorde appliceringen så mkt lättare än vad jag i vanliga fall brukar känna. Här är en länk till dessa (klick). Ett tips om ni inte provat innan- Låt alltid limmet ”torka till” något innan själva appliceringen, så det blir mer klistrigt. Då limmas dom på plats direkt utan att du behöver hålla dom på plats innan det torkar.

Så nu framöver så kanske jag piffar till mig extra med fransar när jag insåg att jag inte behövde ha 30 min för att få dom på plats haha! Bara för att jag är makeupartist så betyder det inte att jag tycker allt är lätt 😉 För min del är det så mkt enklare att både lägga makeup, styla hår och sätta lösögonfransar på andra än mig själv.

Jag älskar ju att mixa produkter för att få till exakta känslan jag vill ha för stunden 😉 Så det blev dessa nyanser för att få till läppfärgen. och finishen.

 

Läppenna: Ramade in läppkonturen med denna vattenfasta läppenna. Jag tycker verkligen om denna färg som heter Rose (klick)

Först lade jag ett flytande läppstift från Ofra i färgen som heter Baroque (klick), och för att få en något krämigare finish applicerade  jag ett nuderosa läppstift från Isadora som heter Rebel Nude (klick).

Idag har det varit jobb såklart, så ingen rast ingen ro 😉 Nu ska jag studsa ifrån datorn för att åka till Rubens syster och hennes kille för att fira att dom köpt lägenhet. Mysigt värre! I morgon blir det jobb för Chiquelle <3

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vad använde du på huden och vilken foundation puder?

    Susan 2019-05-13 13:07:26
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!