Glitter Gelée för festligare look

Just nu är jag lite smått överhypad, det är så mkt kul som händer rent jobbmässigt- och jag måste bara säga att jag ÄÄÄLSKAR mitt jobb!! Och ännu mer älskar jag det efter onsdagens jobb hos Gina Tricot när jag testade Glossier Plays glitter geléer på vackra Sophie Evi. Alltså det rann nästan en liten glädjetår när jag såg hur fint det blev på bilderna, ja jag kanske lever mig in lite väl mkt i mina jobb- men det är bara sån jag är haha!

Jag använde dessa två från Glossier Play <3 Alltså, glittret satt på plats hela dagen, och det var verkligen så fint! Det som ser brunt ut på bilden nedan är detta- kolla in på länken så ser ni den korrekta nyansen bättre, den har en mer kopprig med en rosétouch än vad min kamera lyckades fånga upp (klick). Jag valde den för att få fram Sophies vackra ögonfärg. Den genomskinliga är magisk just för att den har många stora korn som poppar lite extra, här är den (klick)!

Jag tycker verkligen att det är så snyggt att bevara en supernaturlig makeup och sedan addera detta för en festligare look! Jag kommer definitivt testa detta på mig själv vid något tillfälle. Det kanske blir sminkningen till Beauty Award galan som är nästa vecka som jag ska gå på. Vad tycker ni om det?

Nu vill jag bara testa alla andra fina produkter från Glossier Play, och även de andra glitter geléerna.

På det övre ögonlocket lade jag bara en kolsvart tunn eyeliner från Hourglass- som blivit en ny favorit (klick). Jag hade den först till mig själv.. Men som ni läst innan här i bloggen så lyckas alla mina favoriter dessvärre hamna i jobbväskan istället haha! Måste börja skaffa två produkter av allt 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!