På väg till Göteborg

Nu sitter jag på tåget ner till Göteborg. Jag ska enligt plan vara framme om 20 min- woho! Tiden går så snabbt när man sitter och jobbar med datorn.

Jag har sedan tåget började rulla spanat på olika outfits till Malin Gramer som jag ska ta fram år henne inför hennes nästa tv inspelning.

Jag lyckas alltid se till att ha full rulle i mitt liv 😉 Men det är väl så det ska vara haha, troligtvis hade jag väl blivit väldigt uttråkad om jag inte jobbade så mycket som jag gör. Det som tar mest på energin är egentligen när jag är bortrest och inte kan ha mina vanliga rutiner väl hemma på kvällen. Det är väldigt svårt att prioritera träning och sånt kroppen mår bra av. när man är iväg- eller jag har i allfall svårt med den prioriteringen tyvärr. Hur gör du när SU har mycket?

Dagen började med att jag har jobbade tillsammans med Odd Molly i Stocholm. Sen kl 17 fick jag ila iväg fort som bara den för att hinna med mitt tåg ner till Göteborg.

I morgon bitti ska jag vara och jobba med Gina Tricot i Borås under två dagar. För att sedan avsluta med jobb för MQ på torsdag och fredag. Det är verkligen en fullspäckad frilansvecka.. 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Evelina

  Vad tror du om en foreo. Är de så bra som alla skriver? Är det någonting du använder och kan ge en recention om?

  Ha en bra dag. Kram Hanna

  Hanna 2019-04-02 07:19:26
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej Hanna! Jag har fått en hel del produkter som jag ska testa, men inte hunnit tyvärr på grund av massor av jobb. Men ska bli superspännande! Kram

   evelinaandersson 2019-04-05 07:49:35
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!