Kampanj: Ivy Revel

Hej alla fina! I förra veckan kämpade vi med att bli klara med vårt vardagsrum. Mamma kom upp till Stockholm under helgen som var och hjälpte oss med  målningen. OMG vad vi slet för at bli klara, men nuuuu är vardagsrummet nästan helt klart förutom några små detaljer som ska sättas på plats. Sedan lovar jag att visa er resultatet.

Fram tills dess så tänkte jag visa er några fantastiska bilder från två dagars jobb med Ivy Revel. Vi gjorde flera små kampanjer under två dagar för några veckor sedan och här har ni slutresultatet:

På plats hade jag mina tre fantastiska assistenter- Jamsine Lundmark, Tove Dalsyd och Vanessa Ceder. Utan dom hade jag aldrig kunnat ro hem det här jobbet själv. Dag två var det 7 modeller plus två barn på plats 😉 Gissa om jag fick jobba på att hålla mig lugn i all stress. Fotograferna på plats var Tony Ottosson och Amanda Gylling (som plåtade analogt) och självklart Sebastian Hammarberg som var Creative Director och Stylist.

Fina Kenza var också på plats, gravid och magiskt vacker.

Hur kaxig är inte denna klänning som ni ser ovan- Älskar verkligen kläder med puffärmar, måste verkligen öka antalet sådana i min garderob. Klänningen hittar ni (HÄR)

Det var mycket fokus på glow och bronziga toner <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Fråga om glow och bronziga toner. Jag har hakat upp mig på att efterlikna Carrie i Satc när hon är sminkad just så. Vill åt det guldiga lite metalliska, dvs inte glitter. Gärna en produkt som går att blanda med foundation för all over the face glow om man så önskar. Tips?

  Annika 2019-03-06 14:41:34
  Svara
  • Svar på Annikas kommentar.

   Heej Annika! Ja visst är det fint! MAC har faktiskt (om dom har kvar) en produkt som heter Lustre Drops. Det är en glowprodukt man kan dutta på efter din foundation, men också en som man kan blanda i både foundation eller hudkräm. Jag kommer ihåg att jag gillade dom jättemycket. Isadora har en flytande highlighter som du också kan blanda ut i din foundation eller dutta på i efterhand. Strobing Highlighter heter den- och för lite varmare känsla skulle jag kolla på Warm Glow eller Bronze Glow. Hoppas dessa kan vara något för dig!! Sedan kan du ju alltid gå över med lite extra bronzer för att bli extra sunkissed. RMS har en superfin bronzer som heter buriti bronzer om man gillar att använda cremeprodukter. Den har härligt glow i sig. Så vill du ha glowet- se till att inte använda för mkt matta produkter. lycka till!

   evelinaandersson 2019-03-11 09:38:39
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!