På bättringsvägen

Sorry för dålig uppdatering! Sist jag skrev väntade jag på min akuttid hos tandläkaren. Tyvärr var det visdomstanden som strulade som jag misstänkte att kunde vara. Den trycker visst lite underifrån på min bakre tand på min högersida. Och givetvis har det medfört en rejäl inflammation. Så himlar vad ont jag haft i några dagar.

Att en tand kan skapa sånt problem?! Det konstaterade att jag måste operera bort den så fort det går. Men först måste jag äta en antibiotikakur så inflammationen lägger sig. Idag mår jag så mycket bättre igen! Har inte ens behövt ta smärtlindrande tabletter så nu verkar antibiotikan gjort underverk.

Det som var så typiskt var att just de tre västa dagarna jag hade ont, så var jag inbokad på frilansjobb… Det går ju tyvärr inte att ”sjukskriva” sig när man är egen?! Så det är bara att tralla iväg till jobbet och bita ihop! Eller går gör ju det- men dels förlorar jag massa pengar- men det värsta är ju att jag sätter kunden i en jobbig situation, som står redo med ett helt team! Ne det går bara inte…

Btw! Vi har fått våra köksmöbler nu!! Har varit helt slut efter jobben denna veckan i och med smärtan, men lovar att uppdatera er!

Puss kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!