Akuttid på cityakuten efter en dag i studio

Idag har jag jobbat i en studio på Kungsholmen. Det var några av de nya deltagarna för kommande säsong av Paradise Hotel som plåtades, så nu vet jag vilka dom är- men det är hemligt än så länge!

På bild ser ni Sebbe som stylade och Vanessa som assisterade mig- såå glad att hon var med- vilken stjärna <3 hade inte klarat mig utan henne idag.

Däremot har jag sååå otroligt ont i bakre delen av min käke på högra sida sedan några dagar tillbaka. Tänkte att det kanske bara var en liten inflammation i tandköttet… Men idag har det blivit så mkt värre. Har proppat i mig massa smärtstillande för att klara av dagen. Jag är så rädd att det kanske kan vara någon visdomstand.. men det får vi se snart!

Sitter nu på cityakuten efter att Ruben varit så underbar att leta efter akuttider till någon tandläkare här i stockholm.

Håller er uppdaterade!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!