Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Två dagars jobb för MQ

Nu sitter jag på tåget hem till Stockholm igen efter två härliga dagar med MQ. Det var bästa Sap som var modell för dessa dagar, och hon briljerade som alltid! Kolla bilden till höger.. Fast att hon skojar till det, så blir hon ju ändå sååå snygg!

Bilden till vänster är tagen av dagens fotograf Anders Albihn, och bilden till höger är fotad av Stefan Snyman som var på plats i studion igår. (Båda bilderna är dock avfotade av mig direkt från skärmen på datorn).

Imorgon är det dags att packa om väskan och göra en kampanj med Rapunzel, vilket jag är så pepp inför!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!