Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Snart slut på de klaustrofobiska känslorna

I morgon kommer firman hit som ska bygga vårt blivande badrum! Jag och Ruben är sååå pepp på att slippa vår trånga toalett som ger oss klaustrofobiska känslor, och även slippa vårt hemska duschrum haha!

Det nya badrummet kommer hamna i en av våra hallar (vi har två ingångar till lägenheten). Just nu känns ju det näst intill omöjligt att få något att bli snyggt här! Men med lite magi och fina inredningsmöbler så skall detta bli bra!

Jag lovar att hålla er uppdaterade under renoveringens gång!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!