Så får du till Halloween looken- Tutorial!

Alltså, jag tycker det här med att fira halloween är så oklart.. Vilken helg är det egentligen? Jag såg många fira under helgen som var, men jag ser ju att det även verkar vara halloweenfester nu i helgen som kommer?

Jag kommer tyvärr inte gå på någon halloween fest detta året, jag känner att det har varit lite mycket med både jobb och renoveringen här hemma. Däremot så tänkte jag inspirera er som SKA på hallooween fest nu i helgen. Sorry till er som redan firat, jag borde ju lagt ut detta inlägg för en vecka sedan. Men jag var ju helt inne på att det var denna helgen som kommer som man firade (ops)…. Men kanske blir ni peppade att gå på ytterligare en Halloweenfest, och behöver en ny look?

Denna sminkning tycker jag funkar väldigt bra till Halloweenfesten, du blir både glammig och skrämmande på samma gång- Den perfekta kombon!

Jag har faktiskt gjort en tutorial på denna look där ni kan se steg för steg hur jag gjorde!

Alla produkter hittar ni i texten under videon om man klickar sig in på den lilla Youtube symbolen nere i det högra hörnet (man kommer direkt till klippet).

Det var en period då jag försökte göra mer tutorials.. Det enda negativa är bara att det tar sådan tid. Jag önskar att jag hann göra mer eftersom det är så mkt lättare att visa er hur jag sminkar mig än att bara skriva allt i en text.

Skulle ni tycka det var kul att jag gjorde mer videos, och vad skulle ni vilja se?

Om ni går in på min Youtube kanal så kan ni hitta alla mina videos jag gjort hittills. Lägger in länken här (KLICK).

Om ni gör denna looken i helgen så får ni mer än gärna tagga mig på instgram eller instastory så jag kan kika in hur ni såg ut, vore så kul!! (@makeupevelina).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Ska man vara petig (jag tillhör den lite bajsnödiga skaran) så är Halloween 31 oktober och inget annat. Här i Sverige är det lite flytande dock och alla lägger sina fester där det passar dem.
  Ska man skicka ut sina barn att knacka dörr kan det vara värt att tänka på att lördag 3/11 är Alla helgons dag och många vill hedra sina nära som gått bort, ej upplagt för barn som vill skrämmas då alltså. Nån sån vett och etikettsnubbe brukar skriva Fredag Bus-Lördag Ljus.

  Annika 2018-10-30 13:17:09
  Svara
  • Svar på Annikas kommentar.

   Tusen tack för riktigt bra info Annika!! Jag får hoppas att det är någon som ska fira med maskerad nu i helgen då så dom kan få nytta av en halloweenlook..så kanske är bäst att dom festar till det på fredag med tanke på vad vett och etikettsnubben! 🙂

   evelinaandersson 2018-10-30 13:39:05
   Svara
   • Svar på evelinaanderssons kommentar.

    Privata fester får man ju ha vilket datum man vill, hihi.. Men äldre människor kan vara lite noga med Alla helgons dag, att det inte är nån skojar-dag då barn ska ringa på stup i ett och skrika efter godis 🙂

    Annika 2018-10-30 14:48:02
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!