Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

”Squat-säkra” träningskläder från Stronger

(Samarbete med Stronger)

Jag fick i veckan hem nya träningskläder som jag klickade hem från Stronger. Jag har så länge velat ha deras snygga träningskläder, men ändå varit lite orolig hur dom ska sitta på i och med att man beställer kläderna online.

Jag är ganska kurvig, och tycker det är svårt att hitta träningskläder som sitter som dom ska, och samtidigt inte blir genomskinliga. I och med att Stronger är kända för sina fantastiska print så tänkte jag att jag måste testa ett par tights för att se hur tyget blir när dom kommer på. Jag är så imponerad att dom inte blir ett dugg genomskinliga när dom sitter på, och inte heller att mönstret försvinner där det tänjs ut. Jag har testat att köra massor av squats, och dom är helt ”squat säkra”.

Jag tyckte detta printet var fint på dessa tights. Den heter Grace och här kan ni hitta dessa tights (klick).

Jag kombinerade dessa tights med crop toppen som heter Bolivia. Länk kommer under nästa bild. Men det finns även i matchande mönster för dig som vill ha ett och samma set.

Jag gillar verkligen att det även nu finns några neutrala färger hos Stronger. Jag kanske inte den mest vågade när det gäller att bära mönster och färger när jag går till gymmet, utan föredrar gärna då ”enkla” färger. Därför valde jag att satsa på två sådana set, ett i mörkgrönt och ett i svart.

Här är det gröna setet som heter Bolivia. Hur fina är inte deras crop tops?!

Tightsen hittar du här (klick)

Sporttoppen hittar du här (klick)

Träningskläderna sitter som en smäck. Det som jag gillar lite extra med dessa kläder är att även när dom sitter tajt, så känns det knappt att de sitter på. Jag har börjat använda setet även hemma istället för mina mjukiskläder. Så sköna är dom! Kan verkligen rekommendera dessa plagg, nu är jag så pepp att börja träna igen!

 

Och här kommer det svarta setet som heter Etna, jag älskar ju verkligen svart hah!

Etna Crop Top (klick)

Etna Tights (klick)

jag tycker Strongers storlekar verkar normala i sina mått. Jag beställde vad jag brukar ha på träningskläder, och allt sitter perfekt! Jag har storlek medium på crop topen och small på byxorna.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson