Söndagens look: Luftiga lockar och röda läppar

Hoppas alla har en härlig söndag. Idag har jag gått loss på en look med mjuka luftiga lockar matchat med ett rött matt läppstift. Locktången jag använde till denna looken är från BaByliss nya hårverktygsserie som heter Creative, modellen heter Creative Oval Curler. Jag älskar verkligen hur lockarna blev!

Själva locktången har en oval form vilket ger lösa avslappnade lockar och ett stort plus är att man kan välja mellan tre olika temperatursteg. Jag körde på 180 grader på mitt hår och givetvis hade jag värmeskydd i håret- Glöm aldrig det!

Som finish avslutade jag med att spraya lockarna lätt med Oribes ”Free Styler” spray som ger lockarna extra hållbarhet utan att det känns kladdigt, och det bästa- är att du kan borsta igenom lockarna efteråt utan att det förstörs!

Jag älskar röda läppar, så det fick bli en naturlig sminkning med fokus på läppar idag. Jag körde på ett matt rött från Yves Rocher.

För er som vill veta mer om produkterna så har jag lagt in direktlänkar här nedan till varje produkt.

BaByliss Creative Oval Curler

Oribe Free Styler

Yves Rocher Läppstift Mat 156

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vilket/vilka värmeskydd kan du rekommendera? Har aldrig använt det :/

  Elisabeth 2018-09-25 13:29:24
  Svara
  • Svar på Elisabeths kommentar.

   Hej Elisabeth! Vilken bra fråga! Jag kommer se till att göra ett inlägg om detta- håll koll ikväll eller i morgon på bloggen ? kram

   evelinaandersson 2018-09-27 07:42:39
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!