Jakten på en liten smidig kamera

Nu är jag påväg till en fotobutik för att hitta den perfekta lilla kameran som jag alltid kan ha med mig. Jag tycker verkligen att det är så svårt att veta vad man ska ha… Vill ju kunna använda den lite överallt och att den ska vara lätt att ta sminklooks på mig själv.. utan att jag behöver rodda med stativ och grejer. Så för alla er som har tips! Kommentera vilken som är er favorit <3

Jag ska bland annat kolla upp denna lilla kamera från Canon. Har flera vänner som har den, så why not? Men som sagt- kom med era tips!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Är också på jakt efter en bra kamera. Vilken blev det till slut? 🙂

  Snadra 2018-09-08 11:28:55 http://ankarstrands.se
  Svara
  • Svar på Snadras kommentar.

   Jag hittade ingen.. Många av dom som jag gillade hade ingen skärm så man kan ta ”selfie” med.. känner att jag vill kunna göra det i och med om jag gör en smink look. Gillar den jag la ut på bild. Men går man riktigt nära så får man nästan lite lustig proportion i ansiktet.. så letar vidare lite till!

   evelinaandersson 2018-09-09 12:10:06
   Svara
   • Svar på evelinaanderssons kommentar.

    Åh, synd. Jag vill mest ha min för att dokumentera min jorden runt-resa med. Hört mycket gott om G7X, men är ändock sugen på någonting annat. Väntar med spänning och ser vad du slår till på.

    Sandra 2018-09-09 20:33:30 http://ankarstrands.se
    Svara
    • Svar på Sandras kommentar.

     Å vad spännande med jorden runt! G7x är ju ändå en väldigt smidig kamera, och vad jag förstår så filmar den även bra! Så beroende på hur avancerad du vill vara såklart. En kamera med avtagbart objektiv är ju alltid najs eftersom du kan anpassa vad du fotar. Men dom blir ju oftast lite större 🙂

     evelinaandersson 2018-09-16 07:30:24
     Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!