6 enkla steg för att få till det perfekta glow:et!

Jag får många frågor om hur man får till den där perfekta bronsiga makeupen med massa lyster. Detta tänkte jag försöka förklara för er i detta inlägg idag.

Jag älskar känslan från denna kampanj med Ivy Revel där fokuset låg på guld-bronsiga toner med massa glooow! Och såklart är det jag som gjort både makeup och hår på dessa bilder 😉

PS. Kommentera gärna om ni har några funderingar, frågor eller varför inte önskningar för kommande inlägg <3

Några enkla knep för att få till denna look med det perfekta glow:et:

  • Först och främst. Börja med att smörja in din hud ordentligt med en näringsrik kräm/olja på rengjort ansikte. Till denna look använde jag mig av RMS Beauty Oil (nr 1 på bilden). 

  • Använd sedan en foundation som ger lyster. På Natalia (modellen) använde jag Becca Cosmetics Aqua Luminous Perfecting Foundation (nr 2 på bilden). Den ger en naturlig täckning och massa fin lyster. En effekt som jag verkligen älskar!

  • Om man vill ha mycket lyster så föredrar jag krämprodukter. Så för både bronzing och highlighter till denna makeup använde jag RMS Beauty Signature Set – Pop Collection (nr. 3 på bilden). I detta set finns en av mina favorit bronzers, Buriti Bronzer och även Magic Luminizer, som highlighter.

  • Till ögonmakupen. Här använder jag mig gärna av krämprodukter för jag vill fortsätta framhäva den där härliga glow:en. Så till denna look har jag jobbat in ett jämnt tunt lager av RMS Beauty Eye Polish, Solar (nr. 4 på bilden) över hela ögonlocket. Ovanpå har jag lagt Anastasia Liquid Glow Highlighter Bronzed (nr. 5 på bilden) för ännu mer glow. Denna är såå fin! Samma produkt blandade jag även i läppbalmet som jag sedan applicerade på modellens läppar för en glowy finish.


För att få till det ultimata glow:et på kroppen använde jag dessa två produkter:

  • St Tropez, Instans Tan Finish Gloss. Denna produkt är något kladdig så är du rädd om dina kläder ska du vara försiktig när du använder dig utav den. Men produkten i sig ger en helt fantastisk gloss.
  • Och för en extra effekt använde jag samma highlighter som jag använde mig utav till ögonmakeupen; Anastasia Liquid Glow Highlighter Bronzed. I detta fall blandade jag ut den med ovanstående produkt. Men du kan med fördel även blanda ut den med din vanliga bodylotion. Funkar lika bra!

Teamet bakom kampanjen:
Stylist och Creative Director: Sebastian Hammarberg
Fotograf: Tony Ottosson
Modell: Natalia Castellar Calvani
Kund: Ivy Revel
Filmfotograf: Rosanna Peng
Produktionsbolag: Victorious Productions

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!