Våga sticka ut- Rocka blått nu i sommar!

I mars var jag i Mexiko i drygt en månad på jobbresa. Jag började först med att flyga ner med Malin Gramer- som är programledare. I Mexiko spelade vi in den kommande säsongen av Paradise Hotel som börjar sändas redan nu i höst på TV3 och Viafree. Väl nere i Mexiko ser jag till (nästan dagligen) att hår och makeup är tipp topp på Malin inför varje inspelning.

Direkt efter ”PH-inspelningen” flög jag över till Tulum för att jobba några dagar med Kenzas klädesmärke Ivy Revel. Där plåtade vi massor av kampanjer som blev såååå fina! Det var sjukt långa dagar i värmen, men så värt varenda svettdroppe! Kommer skriva mer om dessa dagar framöver och visa er olika tips över hur ni får till dessa kampanjlooker.  Här kommer några av bilderna som togs under dagarna, det var fokus på ögon med en naturlig bas med mycket lyster. Mer finns på Ivys hemsida!


Själv älskar jag att man tar fram det naturligt vackra i ett ansikte, jag ser många lägga på tok för mycket smink som faktiskt tar bort det fina man har i sig själv. Men samtidigt är det så snyggt att ibland få gå loss med en kraftfull färg på ögonmakeupen till exempel, men att man självklart bibehåller en naturlig fräsch bas.

Vad tror ni om att rocka denna look på någon fest?


Ögonmakeup:
Pixi Beauty, Endless Silky Eye Pen GlimmeryBlack
Marc Jacobs Beauty, Eye-Conic Longwear Eyeshadow Palette – Smartorial
Isadora, (tjockt lager av) Stretch Last Mascara, black


Teamet i mexiko:
Stylist och Creative Director: Sebastian Hammarberg
Fotograf: Tony Ottosson
Modell: Natalia Castellar Calvani
Kund: Ivy Revel
Filmfotograf: Rosanna Peng
Produktionsbolag: Victorious Productions

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!