Vad händer? 

Som ni märker så är mina blogguppdateringar väldigt oregelbundna. Just nu är det otroligt mycket frilansjobb, och då blir bloggen tyvärr lidande. Så följ mig gärna på instastories där jag försöker uppdatera vad jag gör om dagarna! Förra veckan avslutades med en dag hos Chiquelle.se! Och denna veckan är jag och jobbar med J.Lindeberg. Igår körde jag ett dubbelpass då vi gjorde en kampanj för Scorett!! Så kom hem kl 01 på natten. Nu sitter jag med en celcius i handen för att bli pigg inför dagens plåtning- trots trötthet så är jag pepp för dagen! Nästa vecka väntar jobb nere i Gbg. Bland annat en kampanj för Stayhard.se!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!