Förändring av mitt liv

Idag är dagen mitt liv skall förändras ännu en gång.. haha! Jag skall börja ta hand om mig själv, och denna gången skall jag verkligen försöka få det som en rutin! Som vanligt är det full rulle.. Är det inte det ena så är det andra! Men jag älskar det så klart. Däremot börjar jag känna att det påverkar mer och mer negativt på på mig. Jag får ont i kroppen, och jag blir trött mkt snabbare än vad jag brukar.

Därför har jag nu bestämt att jag skall börja träna med PT så jag får en kick och att motivationen hamnar på topp. Jag måste stärka upp min kropp, och min kost måste bli så mkt bättre eftersom jag får sån vansinnig smärta i mina leder av mat som innehåller gluten.. Jag har hittat en fantastisk PT som heter Ina Andersson som jobbar på SATS Tuletorget. Hon passar mig helt perfekt och hon är så duktig! Jag är verkligen så pepp att börja nu! Torsdag drar vi igång för fullt, men idag börjar jag med kosten och egen träning.

fullsizerender-33
I lördags kom jag hem från Spanien efter en fantastisk jobbvecka med Hööks. Det var långa jobbdagar, och halvbra internet i huset som vi bodde i vilket resulterade i noll antal inlägg på bloggen. Dagen efter hade Ruben ordnat en fantastisk övernattning på Yasuragi, och då var allt fokus på bara oss två. Så underbart och mysigt! Men nu är jag tillbaka till verkligheten igen, så lovar att uppdatera  bloggen bättre igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!