Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Boosta fransarna

Jag har fått hem ett ögonfransserum och en mascara från xbeauty.se som jag tänkte börja använda idag. Serumet skall göra så att mina fransar stärks upp och blir längre/fylligare. Jag ska ta en förebild innan jag börjar med första appliceringen och sedan kommer jag visa resultatet om en månad! Är det någon som prövat någon liknande produkt?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag har samma serum, o efter ca 6 månaders bruk har jag nu ögonfransar som är så långa att de nuddar mina ögonbryn. Får mycket komplimanger för mina ögonfransar.

    Jonna 2016-11-21 14:28:28
    Svara

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!