Peroxidfri tandblekning

I början av sommaren skrev jag ett inlägg om att jag skulle börja bleka mina tänder med Beconfidents produkter. För flera år sedan gjorde jag en tandblekning på klinik som jag blev supernöjd med. Men vartannat/varje år så försöker jag piffa upp så tänderna håller sig vita. I år testade jag Becondidents Premium kit som är en peroxidfri tandblekning. Läs mer om exakt vad det innehåller här.img_4715

Jag tycker resultatet är superfint! Tänderna fick absolut en uppfräschning, och jag kommer definitivt använda produkterna igen.  jag fick inga ilningar, vilket jag alltid brukar få av tandblekningsprodukter. Så för dig som är orolig för starka tandblekningsmetoder, så tror jag verkligen att detta kan vara en produkt för dig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!