Jag behöver er hjälp

Bloggtorka deluxe… Ja, här har vi tjejen som tänkt bort allt som har med jobb att göra! Jag har varit på Mallis i tre veckor tillsammans med Ruben och hans familj. Även mina föräldrar kom ner en vecka, vilket var supermysigt.

Dessvärre har bloggen hamnat på den bortprioriterade ”hyllan”.. Så nu behöver jag er hjälp! Nu måste jag tillbaka till verkligheten. Vad vill ni läsa om här på bloggen? Vad vill ni veta om när det gäller smink, hår och skönhet? Peppra mig mer än gärna med era funderingar och förslag genom att kommentera här på bloggen!
Puss och kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Läser gärna om hud och hudvård, att du testar nya produkter ?, tipps o trix när man sminkar sig, att du skriver och fotar om jobb du är på och vad du använder ? Kommer verkligen följa din blogg här! Så fin du gjorde Janni på hennes bröllopsdag, naturligt och fint ??

  Malin 2018-06-28 21:58:34
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Tack Malin för dina önskemål!! Skall absolut försöka dela med mig av så mycket som möjligt av detta! ??

   evelinaandersson 2018-06-30 17:22:10
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!