Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

När man vågar något nytt! 

Igår var jag hos min frisör Petra Linell på Studio Bon Bon i Göteborg. Mitt hår har länge varit sååå torrt och slitet i nedre delen av tidigare blekningar. Trots toppning av håret så har det alltid varit mycket slitet kvar eftersom det var betydligt mer än vad jag då vågade klippa. Men igår tog jag steget. Petra gav mig modet att våga klippa av det en rejäl bit. Jag har aldrig haft såhär kort! Men jag känner mig så glad att jag vågade! 


Vad tycker ni om den här härliga glossiga röda färgen jag har på läpparna?! Jag är helt såld! Det är ett gloss stick som heter Mirror Finish och är från Kardashian Beauty. Det är inte bara snyggt, det doftar fantastiskt också! Nu ska jag iväg och jobba! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!