Jobba på huden inifrån

Jag älskar hälsopreparat, och spenderar en hel del pengar på det. För mig är det viktigt med tillskott som håller en hög kvalitet, så därav lägger jag gärna en extra slant på sånt. Ett kosttillskott jag började med nu här nere i Meixco är från SKINREPAIR. Det är baserat på kollagen (Peptan™), Kollagen är det protein som utgör den primära stödstrukturen i huden och ser till att fuktighetsbalansen, smidigheten och elasticiteten bevaras. Andra verksamma ingredienser är zink, A-vitamin, C-vitamin, granatäpple och tomatextrakt, som tillsammans bidrar till en hälsosam hud.

 

Jag har flera jag känner som använt SKINREPAIR som varit supernöjda och jag har även läst en hel del om produkten. Nu är det äntligen dags för min tur och jag ser verkligen fram emot resultatet. Jag tycker bland annat att det är spännande att den innehåller granatäpple, som jag vet innehåller superhöga mängder med antioxidanter som ger oss en friskare yngre hud. Antioxidanter skyddar själva nedbrytningen av cellerna. Det skyddar till exempel nedbrytningen som sker vid Uv strålning. Vilket känns extra bra för min del nu när jag utsätts för mycket sol här i Mexico. Jag behöver allt skydd och reparation jag kan få för att inte tappa all fukt och spänst i min hud! Jag har även läst om att tomat har en positiv påverkan på huden då även den innehåller mycket antioxidanter som gör huden mer motståndskraftig mot åldrande och andra yttre faktorer. Älskar att boosta med massa antioxidanter och vitaminer!

Ett paket räcker till en månads användning. Det är viktigt att man har tålamod när man använder kosttillskott, det brukar ta några månader innan det ger full effekt. Så sluta inte! Du kan läsa mer om SKINREPAIR här. Just nu har dom ett lanseringserbjudande där du för 149 kr får en hel månads användning (ord. pris 299 kr).

Jag är superpepp på att se resultat, så jag tar mina två  piller varje dag!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!