Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ändrade planer i sista sekund..

Just nu skulle jag sitta i bilen på väg ner till Göteborg för att jobba med en reklamfilm resten av veckan.. Men det blev inställt pga vädret i sista sekund! Snark, det är det negativa att vara frilans. Så nu är jag ledig dessa dagar…. så jag passade istället på att boka in ett spännande jobbmöte vid 15 idag. Man får försöka se positivt på det hela, nu slipper jag vara ifrån hemmet och Ruben så länge- det är ju hur härligt som helst.

Kom precis hem från gymmet nu, blev ett lite lugnare pass idag, kände mig lite seg i kroppen. Så just nu slappar i soffan- men skall strax sätta fart och fixa i ordning mig med smink och kläder!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!