Kardashian Beauty

Ni har väl inte missat lanseringen av Kardashian Beauty? Idag är det första dagen som det går att köpa systrarna Kardashians egna sminkkollektion på utvalda Åhlénsvaruhus. Igår var jag inbjuden på Spa supplys informationskväll, och med mig fick jag en härlig goodiebag med massa fina produkter från kollektionen. Här kommer bilder från kvällen! 

   
   
  
Jag gick dit med min kompis Ylva.  
  

   
Testade ett av läppglansen tidigare idag, detta heter Honey Stick i nyansen Wild flower honey. Jättefint och återfuktande på läpparna. Dom andra grejerna skall jag se till att pröva i dagarna som kommer.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hittade din blogg idag, du är verkligen så duktig. Och sinnessjukt snygg!

    Alva 2015-12-20 21:38:15
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!