En ledig måndag med smärta..

Idag är jag ledig! Jag har flängt runt mycket det senaste. Det har varit full rulle med jobb vilket gjort att jag varit sämst på att blogga. Förra veckan var jag i Spanien på jobb, och internetet där var sämst, det var så långsamt att det inte ens var någon ide att ladda upp bilder för ett blogginlägg.

Nu sitter jag här i soffan, med träningsvärk utöver det vanliga… Anledningen till det hela beror på ett riktigt bra pass på Fightbox i lördags. Det var första gången som jag var där, så jag deltog på deras Cirkelfys. Shit vad min kropp fick jobba. Jag vet att jag lätt får träningsvärk efter nya pass, men detta är galet! Det är så mycket smärta att jag fick ta en ipren nu på morgonen för att palla med dagen, vet dock inte om den hjälpt för jag har fortfarande vansinnigt ont haha. Här är alla som kämpade under lördagens pass.

fightbox

I lördags var det fest för Angelica Blick som fyllde år. Innan festen åkte jag hem till henne för att fixa hennes makeup för kvällen. Lägger upp bilder och mer om kvällen under veckan, har även bilder från helgen innan då det var Halloween. Även där gjorde jag Angelicas look, men då lite mer scary och mer oigenkännlig än vanligt.

Har ju givetvis sparat massa bilder från jobbresan i Spanien, kommer givetvis dela med mig av dom också.

Ha en toppendag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vilken otroligt fin blogg du har ! Har lärt mig lägga en bas på rätt sätt tack vare din video och jag väntar på fler ! Roligt med lite varierade inlägg oxå ! Ps ; jag läser knappt bloggar annars så känn dig hedrad ! Haha ! Tack och ha en fortsatt fin dag !

  Jessica 2015-11-10 11:57:28
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   Tack snälla Jessica! Vad glad jag blir 😀 Jag skall ta tag i videoinläggen snart igen. Så lovar att det kommer fler! Tack för din fina kommentar!

   Evelina 2015-11-13 10:08:40
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!